Bogotá
Halfweg

Bovanderwal
  • adres Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK Halfweg websitebroedpaatsbogota.nl aantal huurders 180 oppervlakte bbo 8000 m2 sinds 2018 beheerorganisatie meurkens&meurkens eigendomsituatie  in eigendom

BOGOTÁ is gelegen tussen Amsterdam en Halfweg, ingeklemd tussen de A200 en de ringvaart. Een permanente broedplaats op een oud terrein van BAM, waar ruimte is voor ateliers, kantoren, werkplaatsen en muziekstudio’s. In vier verschillende gebouwen zijn werkplekken gerealiseerd waar kunstenaars, muzikanten, ondernemers, creatieven, ambachtslieden, toneelmakers en nog veel meer, een werkomgeving vinden waarbij het in contact staan met elkaar groot deel is van de essentie van de broedplaats.

Aan de hand van evenementen die samen met huurders worden georganiseerd, ontstaat cohesie onder de huurders. Voor de organisatie van de evenementen werken we met de equipos; commissies waar je als huurder onderdeel van kan zijn en die actief helpen binnen verschillende thema’s. Dit is bevorderlijk voor zowel het onderling netwerken als de ontwikkeling van de broedplaats. Soms zijn deze evenementen intern, maar vaak ook open voor publiek. Jaarlijks terugkomende evenementen zoals de BOGOTÁ Wintermarkt en Onder de Pergola concerten trekken veel bezoekers uit voornamelijk Metropool regio Amsterdam. Met een expoloods en horecaloods op het terrein is er veel ruimte en flexibiliteit voor een vol en divers programma.