Screenshot 2023-05-09 at 11.15.24

10 juni: SHIPYARD FESTIVAL BIJ CO Zwolle

Noteer zaterdag 10 juni 2023 in je agenda, want op die dag gaan de deuren van creatieve werkplaats Co Zwolle open voor jou!

Screenshot 2023-05-09 at 11.14.54

Kom ook naar het Co Shipyard Festival! Het terrein aan de Grote Voort, dat voorheen dienst deed als fabriek voor scheepsonderdelen, is omgetoverd tot een bruisende plek. Hier openen onze kunstenaars, designers, muzikanten, filmmakers en andere creatievelingen hun deuren en laten zij zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kunst en ambacht. Bezoekers kunnen niet alleen kennismaken met de talentvolle makers, maar ook hun eigen artistieke kant ontdekken tijdens een van de vele creatieve workshops. 

Ben jij een muziekliefhebber? Kom langs en geniet van de optredens van Burgeon, David Hayne en de lekkere deuntjes van Mobiel Vinyl en BackAttack Soundsystem. Wil je wat ontspanning tussen de optredens door? Doe dan mee met één van de yogaworkshops of sluit aan bij de salsaworkshop om je energie weer op peil te krijgen.

Maar er is meer dan alleen kunst, muziek en creativiteit. Op het terrein zijn verschillende eetplekjes te vinden waar heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes verkrijgbaar zijn. En voor de kinderen is er een springkussen waar zij zich de hele dag kunnen vermaken.

Het Co Shipyard Festival is een uniek evenement waar je simpelweg bij moet zijn. Kom langs om te genieten van een dag vol kunst, cultuur en gezelligheid. Heb jij 10 juni van 12.00 tot 19.30 uur al genoteerd? Tot dan!

Meer weten over het programma en de deelnemende makers?

Volg CO op Instagram: https://www.instagram.com/coshipyardfestival/

Locatie:
Co
Grote Voort 8-10
8041 AM Zwolle

— 

Over Co (organisator)

Co biedt werkplekken en ateliers over drie Zwolse locaties aan circa 225 ondernemers uit de creatieve sector en aan studenten van uiteenlopende opleidingen. De samenstelling is divers: van starters tot ZZP’ers en van flexwerkers tot gevestigde bedrijven. Zij werken zowel zelfstandig als gezamenlijk aan projecten, producten en diensten.

Je kunt bij Co een bedrijfsruimte huren, maar er zijn ook diverse ruimtes te huur voor een bijeenkomst, vergadering of teamdag.