Dcrn Community Management Edited Jimenagauna 22

25 mei: symposium Bloeiende broedplaatsen

Bloeiende Broedplaatsen organiseert op woensdag 25 mei een symposium met de centrale vraag Hoe maken we ruimte voor creatieve broedplaatsen? Van 13.30-17.30u is iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling en exploitatie van broedplaatsen welkom bij TAC Eindhoven. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via deze link.

Programma

13.30u: inloop
14.00u: plenair programma met keynote door Bart de Zwart (projectleider Bloeiende Broedplaatsen en lector vastgoed aan de Hanzehogeschool Groningen)
14.45u: masterclasses (deel 1)
15.15u: intermezzo – film&workshop
15.45:u masterclasses (deel 2)
17.00u: Borrel

Masterclasses

Er zijn drie masterclasses waar je uit kan kiezen

Hoe werk je succesvol samen met vastgoedontwikkelaars?
Onder leiding van Nik van Nuland (Focus Real Estate) en Marco Baetsen (zelfstandig ontwikkelaar) nemen we een kijkje in de keuken van de private projectontwikkeling. Hoe kijken ontwikkelaars naar de waarde van broedplaatsen? En hoe kunnen broedplaatsen en ontwikkelaars zodanig samenwerken dat beide partijen profiteren

Hoe breng je in kaart welke (maatschappelijke) waarde je creëert, en voor wie?
Samen met Maarten Koehof en Bart Bouwmans maken we een uitstapje naar de wereld van de maatschappelijke businessmodellen. We oefenen met verschillende instrumenten om het speelveld van je creatieve organisatie in kaart te brengen. En geven je handvatten om je stakeholders te identificeren en te omschrijven op welke manieren jouw initiatief waardevol voor hen kan zijn

Hoe verbind je de community en vertaal je hun creatieve expertise naar concrete plannen?
TAC-ontwerper Sanne Muiser en TAC-directeur Astrid Cats delen hoe zij uit nauw betrokken community van ruim 100 kunstenaars ideeën ophaalden én hoe de regie in handen blijft. Je maakt kennis met verschillende technieken om zelf een co-creatie traject op te starten, welke stakeholders kan je hierbij betrekken en hoe maak je dit proces passend voor jouw situatie. 

Praktisch

Woensdag 25 mei van 13.30-17.30u
TAC Eindhoven: Vonderweg 1, 5611 BK Eindhoven
Deelname is gratis
Inschrijven via deze link