Pakhuis De Zwijger, 2014

29/11: Special Creatieve Ruimte in Pakhuis de Zwijger

Iedereen is welkom op dinsdag 29 november bij het evenement Zekerheid voor Amsterdamse creativiteit in Pakhuis de Zwijger. Aanvang 20.00u in de grote zaal. Deelname is gratis, wel graag reserveren via deze link.

Tijdens de bijeenkomst gaan sprekers met elkaar en met het publiek in gesprek over hoe creativiteit in de stad behouden kan blijven. Vanuit verschillende thema’s kijken we naar de huidige stand van zaken. We gaan in gesprek met broedplaatsontwikkelaars, vastgoedeigenaren, woningcorporaties, de gemeente, fondsen en financierders, om erachter te komen waar de kansen liggen. We kijken samen naar praktijkvoorbeelden en bevragen sleutelfiguren over beleid, allianties, huisvesting en investeringsvormen.

Dit programma is een samenwerking tussen Pakhuis de Zwijger en Urban Resort. Sprekers zijn o.a. Zafer Yurdakul (directeur Urban Resport), Bart de Zwart (onderzoeker & docent bij Fontys Hogescholen), Jan-Bert Vroege (gemeenteraadslid Amsterdam, D66) en Alexander Ramselaar (expert financieren en vastgoed voor de culturele en creatieve sector).

Meer informatie over het programma vind je hier: https://dezwijger.nl/programma/zekerheid-voor-amsterdamse-creativiteit