Facebook Shared Image 2

Nieuw bestuurslid anne van der meij stelt zich voor

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anne van der Meij en in september 2022 ben ik toegetreden tot het bestuur van CHnl. Ik ben 32 jaar, woonachtig in Weesp en houd erg van muziek (maken/luisteren), natuur, sport en mooie dingen zien en maken (dat is natuurlijk geheel subjectief ;-)) 

Sommigen van jullie kennen me mogelijk al van de kennisdag bij A Lab in 2020, waar ik sinds 2013 werkzaam ben. Ik ben daar verantwoordelijk voor alles wat de community & de operationele zaken aangaat, wat erg breed is. Voor mij is dat dan ook de lol in mijn werk; geen dag is hetzelfde en er zijn altijd nieuwe ideeën, suggesties, (klachten) of dromen om mee aan de slag te gaan.

Vanuit die brede ervaring hoop ik ook mijn bijdrage aan het bestuur te leveren. Bij A Lab hebben we diverse obstakels moeten overwinnen om te blijven zitten waar we zitten en om de community draaiende te houden moet je jezelf telkens opnieuw uitvinden. Ik denk dat voor veel creatieve hubs geldt dat ze tegen dezelfde zaken aanlopen en voor mij zit daarin de kracht van het netwerk. We kunnen elkaar helpen en versterken door elkaar te vertellen over de struggles, maar ook de mooie kanten van het runnen van een hub. 

Er is genoeg te delen en kijk er naar uit om meer plekken en mensen te ontdekken binnen en buiten het CHnl netwerk! Zal me de komende tijd meer gaan verdiepen in de leden en potentiële andere leden en daarnaast ga ik een bijdrage leveren aan het programma van het netwerk. Als je daar meer over wilt weten of zelf ideeën hebt, mail gerust!

Meer weten over Anne en A Lab? Kijk op LinkedIn en de website van A Lab.