Profielfoto

uitnodiging: 17 mrt Ledendag bij Co in zwolle

Uitnodiging

Donderdag 17 maart Ledendag bij Co in Zwolle
14.00 – 18.00u

Donderdag 17 maart staat onze Ledendag op het programma. Ditmaal reizen we af naar CHnl-lid Co in Zwolle. Co viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Met drie locaties is het de grootste creatieve hub in Zwolle. Co biedt een grote diversiteit aan locaties én ondernemers (200+). Van een schoolgebouw tot fabriekshal en van autonoom kunstenaar tot gevestigde bedrijven. Kom je ook?

Deelname is gratis, wel graag aanmelden door een mail te sturen naar info@creatievehubs.nl.

Wil je een collega meenemen? Hartstikke leuk. Geef dan in je e-mail aan met hoeveel personen je komt, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Programma

We hebben een mooi programma samengesteld met ruimte voor inhoud én sociale contacten.

Let op: we beginnen op de locatie aan de Esdoornstraat 3, maar eindigen op de locatie Grote Voort 8 – 10. Bij de tweede locatie kan het wat frisser zijn. Neem dus vooral iets warms mee.

Meer over Co Zwolle

Bij Co werken culturele en creatieve ondernemers, kunstenaars en studenten. Maar we zijn meer dan een bedrijfsverzamelgebouw. Co heeft drie verschillende locaties, waar ondernemerschap wordt gestimuleerd, kennis wordt gedeeld en waar innovatieve producten en diensten worden ontwikkeld. Lees meer…

Eten

Voor diegene die het leuk vinden om na afloop samen wat te eten (op eigen kosten), zet het erbij in je aanmelding. Dan kunnen we een leuk restaurant reserveren.