Artist Impression S Avonds Met Verlichting

Vacature: Klein haarlem zoekt zakelijk leider

Met het vertrek van de huidige zakelijk leider, is Klein Haarlem op zoek naar een nieuwe zakelijk leider (m/v/x), die de groeiende organisatie verder gaat brengen. De hele vacature vind je hier.

Taken

Taken van de zakelijk leider, zijn onder andere:

  • ontwikkelen, mede vaststellen en realiseren van de (zakelijke) doelstellingen van de organisatie, zodanig dat binnen richtlijnen een gezonde financiële situatie ontstaat en de organisatie kan voortbestaan.
  • bepalen (samen met de artistiek leider) en uitzetten van de strategie.
  • vertalen strategisch beleid naar meerjarenplan en jaarplannen, vaststellen van de doelstellingen, opstellen van jaarverslagen.
  • verder ontwikkelen van de organisatie, en nadrukkelijk ook de groei naar de tweede locatie ‘Slacht hub’ en de realisatie van Boring festival 2023.
  • zorgdragen voor een veilige werkomgeving.
  • profileren van de organisatie naar buiten toe en het uitdragen van de visie van Klein Haarlem.
  • behartigen van de belangen van Klein Haarlem bij de politieke besluitvorming.

Kijk voor het volledige takenpakket op de website.

De functie is 1 april beschikbaar en is voor gemiddeld 24 uur in de week, het uurtarief is fair pay. Loondienst is een ambitie van de stichting. De huidige zakelijk leider blijft gemiddeld 8 uur per week beschikbaar tot nodig voor een soepele overdracht.

Heb je belangstelling?

Stuur je CV en motivatie naar contact@kleinhaarlem.nl o.v.v. “Vacature zakelijk leider Klein Haarlem” vóór donderdag 24 maart 2022. Aan de hand van de inzendingen wordt een selectie gemaakt van kandidaten die zullen worden uitgenodigd voor een gesprek. De eerste gesprekken zullen op vrijdagmiddag 25 maart plaatsvinden en de tweede gesprekken op woensdagmiddag 30 maart.