Binnenhaven Marineterrein

vrijdag 7 oktober: Kennisdag bij Marineterrein

Vrijdag 7 oktober organiseren Creatieve Hubs Nederland en Marineterrein Amsterdam een Kennisdag. Van 14.00 tot 18:00u met als thema Eigenaarschap en creatieve hubs.

Thema: Tijdens de Kennisdag gaan we in op het thema Eigenaarschap en Creatieve Hubs. We gaan hierbinnen aan de slag met het thema ‘verkoop van panden‘ en ‘borgen van ambitie‘. We willen dit graag samen met de leden uitdiepen in vervolg op de Power of Hubs in Maastricht dit jaar. We wisselen met elkaar uit aan de hand van twee casussen gepresenteerd door Liesbeth Jansen (projectdirecteur Marineterrein, Linkeroever) en Wilja Jurg (o.a. Tetem Enschede, Linkeroever) en natuurlijk de eigen situaties in de verschillende hubs. Vragen die aan bod komen zijn o.a.: op welk gebied zijn er ambities en hoe zijn deze vastgelegd en op wat voor manier is er sprake van programma en hoe is sturing hierop geregeld.

Wij hopen jou of je collega(‘s) te zien op vrijdagmiddag 7 oktober 2022 op het Marineterrein in Amsterdam!

Aanmelden s.v.p. uiterlijk dinsdag 4 oktober 2022 via info@creatievehubs.nl. Deelname is kosteloos voor leden. Ben je geen lid, maar wil je wel komen, stuur dan een even een e-mail, dan kijken we of er een plek over is.

Programma

14.00u: Verzamelen bij Pension Homeland (Kattenburgerstraat, gebouw 006)
14.15u: Inhoudelijk programma met inleidend korte presentaties van Liesbeth Jansen (o.a. projectdirecteur Marineterrein, Linkeroever) en Wilja Jurg (o.a. Tetem Enschede, Linkeroever)
15.45u: Rondleiding Marineterrein
17.00u: Borrel
18.00u: Einde

Adres: Marineterrein Amsterdam | Kattenburgerstraat 5 | 1018 JA Amsterdam | www.marineterrein.nl

Kennisdagen zijn bedoeld om van elkaar te leren, best practices uit te wisselen en onderlinge netwerken te versterken.