Groningen Gb5700d28b 1280

13 okt: excursie naar Groningen!

CHnl gaat naar het noorden! Vrijdag 13 oktober gaan we op excursie naar Groningen, waar onze leden Het Paleis en De Pijp ons met veel enthousiasme ontvangen. De excursie is van 12.00-18.00u en bestaat uit een fietstocht langs verschillende broedplaatsen en een Kennismiddag. Deelname is gratis voor onze leden en aanmelden kan via deze link.

Programma
De excursie bestaat uit twee delen; een fietstocht langs verschillende creatieve plekken in de stad en een inhoudelijk gedeelte, waarin we o.a. dieper ingaan op het broedplaatsenbeleid van de gemeente. Het concept-programma is als volgt:

12.00u: Verzamelen voor de lunch (locatie volgt)
13.00u: Fietstocht langs verschillende broedplaatsen (zorg voor eigen vervoer)
15.30u: Interactieve Werksessie (locatie volgt)
17.30u: Borrel
18.00u: Einde

Optioneel: samen eten in de stad.

Meer details over het programma volgen binnenkort. Inschrijven voor de excursie kan via deze link.

Meer over De Pijp en Het Paleis
De Pijp Groningen is een creatieve fabriek, waar cultuurliefhebbers, professionele kunstenaars en vormgevers maken, ontmoeten, vernieuwen. Dat gebeurt in ateliers, werkplaatsen en eventruimtes. Het Paleis Groningen is een cultuurverzamelgebouw, waar kunstenaars, vormgevers, ondernemers en cultuurliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, waar wonen en werken samengaan. In Het Paleis bevinden zich woningen, ateliers en bedrijfsruimtes.


Eten
Mocht er voldoende interesse zijn dan kunnen we na afloop van de excursie samen eten in Groningen. Of je hieraan deel wil nemen, kan je aangeven via het inschrijfformulier.

We hopen jullie te zien in Groningen!