Piggy 3608376 1920

bijeenkomst: wegwijs in pensioen

Werkverleners in de culturele en creatieve sector, dit is je kans om meer inzicht te krijgen in de wereld van pensioenregelingen! Kom op 1 maart 2024 naar Het Huis in Utrecht voor een intensieve voorlichtingssessie, georganiseerd door digiPACCT in samenwerking met Oog voor Impuls en de Stichting van de Arbeid, specifiek ontworpen voor onze sector.

122af6e9 D298 B6ff 7224 Fdc5fb21d8d1

Het programma bestaat uit twee deelsessies, waarbij pensioenexperts jou vertellen wat als werkverlener belangrijk is om te weten over pensioen:

  • Saskia de Zwaan neemt ons mee in de wetswijzigingen rondom het pensioenstelsel. Welke veranderingen en verplichtingen komen eraan voor jouw organisatie?
  • Ronald Hut deelt zijn expertise over verschillende soorten pensioenregelingen en hoe je er een kiest en implementeert. Wat is de impact op jouw personeelsbeleid en op jouw financiële huishouding?

Bekijk hier het volledige programma en lees meer over de pensioenexperts.

Reserveer nu je plek
Registreer vandaag nog om je deelname (live of via livestream) te garanderen en wees voorbereid op de toekomst van pensioenen in de culturele en creatieve sector. Registreren doe je hier.

Heb je vragen over deze bijeenkomst?
Mail dan naar rogier@platformacct.nl.