Carte Blanche Photo Britt Roelse

2 t/m 4 juni: CO•CO ’23 bij Sectie-c

Sectie-C komt met een nieuw performance weekend: CO•CO.

Op Sectie-C is iets nieuws aan het opbloeien. Het grootste creatieve makersterrein in Eindhoven is de thuisbasis van vele kunstdisciplines. De tijd is aangebroken om de experimenten, vormen en verhalen die hier ontstaan te vieren tijdens CO•CO ’23: een pilot om performatieve kunst een bijzonder podium te geven van 2 tot en met 4 juni. 

Tijdens CO•CO ’23 creëren theatermakers, performance kunstenaars, beeldende kunstenaars, aanstormend talent en gevestigde namen wonderlijke ervaringen op karaktervolle tentoonstellingsplekken: in een atelier, op het dak, in een opnamestudio, in een (fictief) zwembad of op een brug. Ga als bezoeker op ontdekkingstocht naar verborgen plekjes op het oude fabrieksterrein van Sectie-C voor een unieke kunstbeleving. 

Laat je verrassen door de dichter Iris Pennings die, begeleid door twee muzikanten, je laat meevoeren met haar eigenwijze poëtische pop. Performatieve maker Myrthe Krepel zet je aan het denken met haar expositie en performance genaamd “Handhavers”, welke status quo we momenteel met elkaar handhaven en welke status quo we met elkaar willen handhaven. Theatergezelschap Carte Blanche brengt je tot ontroering en in vervoering met hun spelers met bijzondere talenten. Rararadio maakt het gehele weekend radio vanuit expositieruimte THE POOL. Geniet van de stemmen van a capella groep Les Suzettes. Verwonder je door nieuwe talenten tijdens de open mic avond en stap zelf het podium op. Over talenten gesproken, studenten van Koningstheateracademie voeren hun try-outs op voor hun afstuderen. Ontdek de interactieve kunstwerken op het buitenterrein en wie weet wat je nog meer staat te wachten. 

CO•CO ’23 vindt plaats van 2 tot en met 4 juni op Sectie-C op de Daalakkersweg in Eindhoven. Voor tickets en tijden ga naar ​​https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coco-performance-weekend-sectie-c-619025601237?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1