© Dick Rennings

22/3: kennisdag bij Sectie-c

De eerste Kennisdag van 2024 staat op de planning! Vrijdag 22 maart zijn we welkom bij Sectie C in Eindhoven. Met rondleiding, inhoudelijke sessie en een borrel. Inschrijven kan via deze link. De Kennisdag is gratis voor CHnl leden.

Thema

Deze Kennisdag valt in twee delen uiteen: 

Deel 1: Samenwerkingen op Sectie-C

Op Sectie-C is een hoge mate van gevoel van eigenaarschap. Dit maakt de plek niet alleen uniek, maar vormt ook de basis voor veel samenwerkingen. We starten daarom met een rondleiding over het terrein, waar ongeveer 1000 mensen per week werken. We gaan op bezoek bij verschillende hallen, waar we ook de verschillende samenwerkingsvormen terug kunnen zien. Want dat is nergens op het terrein hetzelfde.

Deel 2: In gesprek met de zakelijke vastgoedontwikkelaar

Sectie-C is gekocht door Focus Real Estate. Deze vastgoedontwikkelaar wil het gebied de komende jaren gaan ontwikkelen. Sectie-C en de ontwikkelaar zijn goed met elkaar in gesprek om het eigenaarschap over het terrein vast te houden, ook in een nieuwe vorm.

Martine van Gerven van Focus zal met ons in gesprek gaan over haar lessen om zo’n terrein te leren kennen en vooral de zachte waarden te omarmen. Het begrijpen van de creatieve sector is voor haar niet altijd vanzelfsprekend geweest en ze leert elke dag bij. Met tips en tricks neemt ze ons mee door haar proces.

Over Sectie C

Sinds 2010 vindt op Sectie C de ontwikkeling tot creatief ecosysteem plaats waar momenteel meer dan 250 ondernemers gevestigd zijn. Het ecosysteem met een uitgebalanceerde mix van makers en ondersteunende bedrijven genereert een plek die aantrekkelijk is voor experiment, ambitie en ondernemerschap.