Afbeelding Persbericht

Lancering creatieve community

Sinds woensdag 8 november is er een digitale ontmoetingsplek voor alle werkenden in de culturele en creatieve sector: de Creatieve Community. Op dit platform kunnen vakgenoten vanuit allerlei disciplines met elkaar in gesprek gaan, blijven zij op de hoogte van actuele ontwikkelingen en kunnen zij tools vinden om hun (arbeidsmarkt)positie te versterken. De Creatieve Community is een initiatief van De Creatieve Coalitie, de koepelvereniging van werkenden in de creatieve en culturele sector.

Veel werkenden in de culturele en creatieve sector zijn niet bekend met het bestaande subsidieaanbod, tariefcheckers, richtlijnen en relevante wet- en regelgeving. Om professionals in de culturele en creatieve sector te versterken én het gesprek hierover te stimuleren, lanceert De Creatieve Coalitie deze digitale ontmoetingsplek.

De Creatieve Community heeft de functie van een forum, ontmoetingsplaats en kennisbank. Werkenden uit de sector kunnen aan elkaar vragen stellen, ontwikkelingen agenderen en hun opvattingen delen. Op termijn wordt het voor leden van de Creatieve Coalitie ook mogelijk om via het platform workshops aan te bieden.

Kijk snel op www.decreatievecommunity.nl voor meer informatie en om je (kosteloos) aan te sluiten bij de community.