Faff742b E884 4d27 95b5 C4198826b57b

CHnl terugblik op 2023

Inmiddels is het alweer 2024, maar tóch willen we nog even terugblikken op vorig jaar. Wat hebben we ook alweer allemaal gedaan?

Sessie Financiering i.s.m. Triodosbank

In juni waren we welkom bij de Triodosbank, waar we meer hoorden over de financieringsmogelijkheden voor creatieve hubs. Leden konden al hun vragen stellen en een vervolgafspraak inplannen. Een succesvolle bijeenkomst waar veel leden bij aansloten.

Kennisdag Electron

Eind juni hadden we de eerste Kennisdag van het jaar bij Electron in Breda. Deze culturele broedplaats is sinds 2017 gevestigd op een oud industriegebied. Naast een rondleiding door het pand met bezoekjes aan verschillende huurders, hadden we ook een inhoudelijke sessie waar enkele ambtenaren bij aanschoven. Insteek was de relatie tussen hubs en beleidsmakers.

Excursie naar Groningen

Het Paleis in Groningen is een van de panden die al sinds de oprichting van CHnl (toen nog DCR Network) lid is. Hoogste tijd om daar weer eens een kijkje te nemen. Naast Het Paleis, bezochten we ook De Pijp, de Game Bakery en het Suikerunie-terrein. We eindigden de dag met een inhoudelijke sessie van Bart de Zwart én een borrel.

Kennisdag Maak Haarlem

De laatste Kennisdag van 2023 vond plaats in Haarlem. Bij ons nieuwe lid Maak Haarlem. Het thema van deze middag was het creëren van een community in je creatieve hub. Een belangrijk thema voor al onze leden.

Wij kijken alweer uit naar alle evenementen die we in 2024 willen organiseren! Hopelijk zien we jullie daar!