Maak Haarlem 03

save the date: 24/11 | kennisdag bij Maak Haarlem

Save the date! Op vrijdag 24 november vindt de laatste Kennisdag van dit jaar plaats. Deze keer zijn we welkom bij MAAK Haarlem. Deelname is gratis voor CHnl leden en inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/nTXfvaqagCQaqhLo7.

Maak Haarlem biedt onderdak aan ruim 35 bedrijven die werkzaam zijn in de innovatieve en circulaire maakindustrie. Je vindt er een mix van bedrijven die de allernieuwste digitale of circulaire maaktechnieken gebruiken, leveren of faciliteren. Op het terrein vind je een prachtige klimaattuin en is de ontwikkeling van het MAAK activiteitenbos ook in volle gang. Het is een bruisende plek waar duurzame innovaties, nieuwe toepassingen vinden. Een thuis voor iedereen die toekomstbestendig wil ontwikkelen, leren en maken.

Meer informatie over Maak Haarlem vind je op https://www.maakhaarlem.nl/

Thema

De makers op het terrein kennen elkaar, werken soms samen, vormen commissies en gebruiken het platform Slack voor uitwisseling. MAAK wil het netwerk versterken, ondernemers zien groeien en bloeien en het terrein van meerwaarde laten zijn voor anderen. Elkaars netwerk benutten, zichtbaarheid naar buiten en samenwerkingen aangaan zijn niet vanzelfsprekend voor iedereen. Soms ontbreekt ook de tijd en gaat direct werk=inkomen voor. De komende jaren worden de thema’s duurzaam, digitaal en circulair steeds belangrijker voor ons en voor bedrijven om ons heen. De ondernemers op dit terrein zijn ook de dragers van het toekomstmodel. Hoe bewaken we het evenwicht, wat mag en kan je van elkaar vragen?

Aanmelden s.v.p. vóór 17 november 2023 via dit formulier. Deelname is kosteloos voor CHnl leden. 

Programma

14.00-14.15u: verzamelen bij Maak Haarlem
14.15u: Presentaties Maak en C-District
14.45u: Rondleiding over en door Maak Haarlem
15.30u: Interactieve Werksessie/Brainstormsessie
17.00u: Borrel
18.00u: Einde

Kennisdagen zijn bedoeld om van elkaar te leren, best practices uit te wisselen en onderlinge netwerken te versterken.